Underbara spabad

Hej kära läsare! Dagens inlägg kommer att handla om spabad. Det är ju verkligen något som man blir sugen på när våren står för dörren och dagarna blir längre. Att kunna sjunka ner i ett varmt och skönt spabad och bara njuta av omgivningen är ju verkligen fantastiskt.

För många är första steget att skaffa ett eget spabad. Det finns många olika ställen att välja på men ett som vi verkligen kan rekommendera är Trygghandels spabad i Örebro. Där hittar du billiga spabad både för utomhus- och inomhusbruk.

Vi beställde vårt spabad från just Trygghandels spabad i Örebro och måste säga att vi är fantastiskt nöjda med resultatet. Servicen var superbra, leveransen gick snabbt och smidigt och det gick också supersmidigt att installera det! Så nu har vi ett härligt spabad hemma att möta våren i.

Det var verkligen ett femstjärnigt köp som vi är oerhört nöjda med. Först och främst måste vi säga att valfriheten var stor och det gjorde det lätt att komma igång. Här finns spabad i flera olika storlekar och för olika antal personer. Innan du köper ett spabad är det värt att klura på hur många ni behöver få plats med.

Ska du till exempel bada själv, eller ser du fram emot att bjuda in hela gänget och bada spabad tillsammans?

Sedan är priserna fantastiska! Vi hade tänkt oss ett mindre spabad men när vi såg hur mycket spabad vi kunde få för pengarna slog vi till och beställde ett för 6 personer. Det har kommit väl till användning och vi är glada att vi inte köpte ett mindre – för då hade inte alla fått plats.

Nu slog vi till på ett större spabad och flera gånger har vi bjudit in vänner och suttit trångt i badet. Mysigt värre!

Så där har ni en varm rekommendation inför våren. Kolla in Trygghandels spabad i Örebro och hitta det spabad som passar bäst för just dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *