Semester och presenter

Vi har ett stort kontor med många anställda och med många anställda blir det många presenter som ska delas ut inför varje semester. Vi brukar nämligen göra så. När det har gått ett halvår och det är dags för semestrar, köper vi presenter till alla våra härliga anställda. Delvis för ett väl utfört arbete, men också för att fira att det är semester. För vem gillar inte semester? På semestern firar vi livet och ger oss själva tid att ta hand om oss själva och våra familjer. Vi tar en öl till lunch och grillar alldeles för mycket kött. Vi ligger också i soffan och bara slappar mitt på dagarna. Semester är semester och vi älskar semester. Det är något vi ser fram emot varje år.

I år får alla anställda en hemstädning plus en varsin lite mer personlig semesterpresent och i år är vi säkra på att alla kommer bli sjukt nöjda, för vi har verkligen jobbat för att hitta presenter som passar varje personlighet på företaget. Det kommer bli kul. Folk kommer skratta, var så säkra!

Hemstädning är annars något vi brukar ge till jul. Vi samarbetar nämligen med KAKstäd och kan därför varje år se till så att alla anställda får det extra julfint på enklaste sätt. För städa, hur kul är det egentligen? Inte kul alls tycker vi och man städar så mycket ändå under året och vid jul är det så mycket annat som ska göras.

En månad kvar till semester då. Det går fort (om man inte tänker på det). Jag tänker på det, så tiden går så jaekla sakta. Den kryper fram. Nästan som om tiden går bakåt ibland. Jag vet inte, men det är väl ett tecken på att jag verkligen behöver semster. Eller hur? Det kan inte vara annat, för tiden går väl inte saktare nu än förut? Eh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *