Jonas tackar för sig

Varmt välkommen till Enfinis blogg!

Kära kunder, kollegor och vänner, jag, Jonas, skriver till er idag med en blandning av spänning och melankoli. Efter många underbara år hos Enfini har jag beslutat att ta en ny väg i mitt liv och påbörja en karriär som körkortslärare. Det har varit en ära och ett privilegium att arbeta med er alla och vara en del av detta otroliga team, men jag känner nu att det är dags för mig att utforska en ny passion och bidra till samhället på ett annat sätt.

I min nya roll kommer jag att ha glädjen att utbilda och vägleda nya förare genom deras resa mot att få körkort, och hjälpa dem att bli säkra och självsäkra bilförare. Ett av de första stegen på denna resa är att klara av Risktvåan Stockholm, en nödvändig och informativ kurs för alla blivande bilförare i Stockholm. Jag ser fram emot att få dela mina kunskaper och erfarenheter med mina framtida elever och stödja dem i att nå sina mål.

Även om jag ser fram emot detta nya kapitel i mitt liv, kommer jag att bära mina minnen och erfarenheter från Enfini med mig. Jag kommer alltid att vara tacksam för den stöttning, uppmuntran och de möjligheter som jag har fått här, och för de otaliga människor jag har haft nöjet att arbeta med och lära känna. Jag vet att Enfini kommer att fortsätta att blomstra och göra fantastiska saker, och jag ser fram emot att följa företagets framgångar och prestationer i framtiden.

Så, till alla er underbara människor på Enfini och till alla våra trogna kunder och samarbetspartner, tack från hjärtat för allt. Jag hoppas vi ses igen snart, på vägarna eller utanför, och jag önskar er all lycka och framgång på era fortsatta äventyr.

Med de varmaste hälsningar,

Jonas på Enfini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *